Aardappelsalade

Aardappelsalade

Download boodschappenlijst en recept

Ingredienten
– 1 kilo hardkokende aardappelen
– 1/2 bos peterselie
– 4 a 5 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel witte peper
– 1 theelepel komijn
– 4 eetlepels azijn
– 1 gesnipperde rode ui

Benodigdheden
– grote pan met deksel
– kom

Bereiden

Stap 1
– Was de aardappelen met schil en kook ze gedurende ongeveer 60 minuten (zodra je er met een mes makkelijk in kunt prikken zijn ze goed).
Laat de aardappelen afkoelen en snijd ze daarna in blokjes.
Stap 2
– Snijd de peterselie in kleine snippers en meng deze samen met de overige kruiden, de olie en het azijn door de aardappelblokjes in een kom.

  • 60 minuten
  • 2 personen

De volgende producten zijn gebruikt in dit recept :