Over Tanger Markt

De kracht van Tanger Markt


Bij Tangermarkt staat de klant altijd centraal. 100% klantgerichtheid is een gewoonte bij ons waar nimmer van wordt afgeweken. Dit is ook de reden waarom klanten graag terug komen. Daarnaast heeft Tangermarkt wél alles waar u op zoek naar bent en wat u normaal gesproken bij een andere supermarkt niet kunt vinden. De diversiteit van ons assortiment kenmerkt onze winkels. Zo vind u bij Tangermarkt producten die afkomstig zijn uit meer dan 100 verschillende landen. Zo kunt u bij ons terecht voor alle ingrediënten van een oer Hollandse stamppot tot aan alle ingrediënten voor een Marokkaanse harrira soep. Noem het maar op, Tanger Markt heeft het. Dit maakt Tanger Markt tot een veelzijdige etnische supermarkt.

Verse producten bij Tanger Markt

Echter, het brede aanbod van land specifieke producten is niet de enige reden om bij Tanger Markt te winkelen. We staan namelijk ook bekend om de versheid van onze producten. Van heerlijk fruit tot mediterraanse olijven, en van malse lamsvlees tot kersverse kippetjes; als u van vers houdt, moet u bij Tanger Markt zijn. Lees hier meer over op de pagina versgarantie Tanger Markt

3 Steunpilaren van Tanger Markt:

Bij Tanger Markt hebben wij drie waardes: de beste kwaliteit, de laagste prijs, service met een glimlach.

Groei van Tanger Markt

Anno 2020 is Supermarkt Tanger niet meer weg te denken uit Nederland. Het bedrijf is ook al lang geen ‘buurtsuper’ meer, want klanten uit heel Nederland weten het assortiment, de lage prijzen en de uitstekende service te waarderen. Het internationale assortiment wordt dus internationaal uitgerold! Maar ondanks de groei, is één ding nooit veranderd; de klant staat volledig voorop en Tanger Markt zet alles op alles om de beste producten voor de laagste prijzen aan te bieden.

Tanger Markt over de grens

Na dat de supermarkten van Tanger Markt in Nederland succesvol verliepen werd het tijd voor Tanger Markt om de grenzen over te gaan. Te beginnen met België. Tanger Markt opende haar eerste winkel in Antwerpen, hierna volgde er nog twee winkels in Antwerpen en één in Anderlecht. De laatste winkel die Tanger Markt opende in België kunt u vinden in Brussel in de wijk Molenbeek.

Tanger Markt Frankrijk

Naast België heeft Tanger Markt haar succes formule uitgezet in Frankrijk. Hier kunt u ons vinden in de wijken Bondy en Bobigny rondom Parijs

Benieuwd waar Tanger Markt gevestigd is? Bekijk hier al de vestigingen van Tanger Markt